vergaderen op schiphol

Meer resultaten voor vergaderen op schiphol

De leukste vergaderruimtes van Schiphol op een rijtje Inspiratie op Locatie.
Representatieve Vergaderruimte op Schiphol. Efficiënt vergaderen met uitzicht op de luchthaven van Schiphol! Geen overnachting mogelijk. 2 35 personen. Op Mijn Lijstje bewaren. 0 / 5 0. Rustig Gelegen Hotel nabij Schiphol. Vergaderen, borrelen en overnachten aan de rand van Amsterdam.
ibc
Sheraton Amsterdam Airport Hotel Meetings.
Stuur ons nu uw RFP, noem code WEB10 en profiteer van 10% korting op de meetingruimte. Email ons via events.amsterdam@sheraton.com of bel ons op 31 20 500 4975. Met 30 vergader en evenementenruimtes is Sheraton de grootste vergaderlocatie op Schiphol Airport.
airbnb amsterdam
Schiphol Vergaderruimtes. Schiphol Amsterdam Airport logo.
Regus Schiphol Airport Meeting Centre. Het Meeting Centre van Regus heeft een bijzonder uitzicht. Je kijkt zo op de start en landingsbanen van Schiphol. Of je nou met 2 of 40 personen wilt vergaderen, er is altijd een geschikte ruimte.
plattegrond schiphol
Vergaderen Schiphol, vergaderlocatie Schiphol.
De vergaderlocaties liggen op steenworp afstand van Schiphol en dichtbij het centrum van Amsterdam. U kunt vergaderen bij het World Trade Center op Schiphol Airport, bij een hotel op Schiphol en bijvoorbeeld bij een zalencentrum bij Schiphol. Diverse vergaderzalen die in de regio van luchthaven Schiphol zijn gelegen.
plattegrond schiphol
Vergaderen bij Schiphol? Inspirerende meeting locaties BuitenBusiness.nl.
7 kilometer vanaf Schiphol. Vergaderen op een historische locatie. Bij Paviljoen Puur laat je je internationale gasten kennismaken met een bijzonder stukje Nederlandse historie. Deze locatie ligt midden in het groen bij Fort Diemerdam, onderdeel van de Stelling van Amsterdam.
Vergaderruimtes In Schiphol Regus NL.
Vind een vergaderruimte. Vind de perfecte plek om te vergaderen. Selecteer wat u nodig heeft van een lunch tot videoconferenties en plan direct uw vergadering. Boek en betaal. Vul uw creditcardgegevens in, boek met een paar muisklikken een ruimte en u kunt aan het werk! Maak account aan. Aan de slag. Voor elk bedrijf en elk budget zullen wij u helpen met het vinden van de juiste werkplek. Zoek vergaderruimtes op andere locaties. Voor elk bedrijf en elk budget zullen wij u helpen met het vinden van de juiste werkplek. Bekijk onze locaties in Nederland. Capelle aan den IJssel. Maak een account aan en gebruik onze diensten. Maak account aan. Boek een vergaderruimte. Wilt u iets vragen? 0800 020 2000. Download de app en maak meteen gebruik van onze service. Schiphol is een internationaal zakelijk knooppunt en een poort naar Europa.
Vergaderen op Schiphol.
Schiphol heeft verschillende vergaderruimtes waar u ongestoord kunt vergaderen. Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft bijvoorbeeld 18 vergaderruimtes en biedt zelfs secretariële ondersteuning. Schiphol is de ideale uitvalsbasis voor een internationale bijeenkomst waarbij de deelnemers uit verschillende landen moeten komen. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Schiphol en laat je inspireren! Ben je op zoek naar een zakelijke locatie op de Internationale Luchthaven Schiphol?
Vergaderruimtes In Schiphol Airport Meeting Centre Regus NL.
Vergaderruimtes in Schiphol Airport Meeting Centre. Havenmeesterweg 27, Schiphol Airport, 1118 CB Schiphol. Het kantoor in Schiphol Airport Meeting Centre ligt op de bovenste verdieping van een gebouw van acht verdiepingen dat direct toegankelijk is vanuit de aankomst en vertrekhallen van de luchthaven.
Inspirerende Vergaderlocaties Schiphol-Rijk Inspirerende Locaties.
Amsterdam Personen: 2 35. Een bijzondere zelfvoorzienende locatie op het water. vergelijk nu 11 Taets Art and Event Park. vergelijk mijn selectie. ZNSTD AMSTERDAM Personen: 5 7000. Eindeloze mogelijkheden voor ieder zakelijk evenement. vergelijk nu 12 Paviljoen Puur. vergelijk mijn selectie. Diemen Personen: 4 150. Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. vergelijk nu 13 Experience Hoofddorp. vergelijk mijn selectie. Hoofddorp Personen: 1 100. Maak van jouw bijeenkomst een beleving in een van onze unieke zalen. vergelijk nu 14 Flight Simulator Training Incentives. vergelijk mijn selectie. Schiphol oost Personen: 8 80. Bijzondere vergaderlocatie in de oude verkeerstoren van Schiphol. vergelijk nu 15 De Wijnzaak. vergelijk mijn selectie. Hoofddorp Personen: 1 150. Frans wijndorp Quartier du Vin uniek, verrassend! vergelijk nu 16 Boerin en de Kok. vergelijk mijn selectie. Amstelveen Personen: 4 40. Landelijk vergaderen in de randstad.
Vergaderen op het station.
Ideaal voor forenzen die op een praktische locatie willen vergaderen of werk verrichten tussen twee afspraken door. De vergaderruimte in Amsterdam kunt u reserveren door te bellen naar nummer: 020 531 8356. Voor Rotterdam kunt u bellen naar nummer: 088 671 2521. U kunt ook een e-mail te sturen naar de betreffende locatie. De vergaderruimtes op Schiphol kunt u reserveren door te bellen naar nummer: 088 671 1098 of een e-mail te sturen naar: loungeschiphol@ns.nl.

Contacteer ons